BLACK MONTH!

20 % på hele sortimentet med koden “BM20“. Gælder i hele november.

Made to bring people together.

MADE TO LAST

Built To Perform: Avalon’s 10-years Success Story

Med mere end 10 års ekspertise fortsætter LANDMANN’s prisbelønnede Avalon med at overgå alle forventninger for både entusiaster og kritikere. Den brancheførende Avalon-serie har en enestående kvalitet med 10 årsgaranti, og er desuden udstyret med LANDMANN’s eget varmesystem PTS+ (Power Thermal Spreading). Avalon er en meget eksklusiv grill med mange års holdbarhed og grillglæde.

 

Continuing the tradition

De sidste 50+ har LANDMANN ® , Europas første BBQ brand, bestået testen som førende Europæisk producent af Premium gasgrille, kulgrille, barbecue smokers og grilltilbehør. Den familieejede virksomhed har sine rødder i Tyskland og i de 5 årtier har LANDMANN ® vokset sig til en anerkendelsesværdig virksomhed, der har sat sine spor på det internationale marked.
Learn More

MADE TO IMPRESS.

Ingenuity At Its Best

LANDMANN® Pellet Kettle er en grill der appellerer i udseende, holdbarhed og ikke mindst sagt smagen den giver maden. Hvad end du interesserer dig for røgning eller almindelig grilning, så er den prisbelønnede Pellet Kettle til dig der vil have alle de gode smage frem. En alsidig grill der vil charme både familie og venner.

SEE OUR “AWARD WINNING PELLET KETTLE”

 

Read More

Introducing PTS+

A Cooking System Designed to Maximize Flavor

Nogle af de største klager gasgrillen møder er den ujævne fordeling af varme, de såkaldte “flare-ups” og den uoverskuelige rengøring. I er blevet hørt og vi har derfor brugt meget tid på at udvikle et varmesystem der netop løser disse problemstillinger. Vores nye egenudviklede varmesystem har et simpelt design, er nem at vedligeholde og vigtigst af alt fordeler den varmen jævnt over hele overfladen. Nu introducerer vi vores Precision Temperature system plus Easy Cleaning (PTS+)

 

Learn More

MADE TO WORK.

The Ardor By LANDMANN®

Overvejer du at bygge dit eget køkken? Ardor by LANDMANN tilbyder en moderne og færdig løsning af bedste kvalitet.

 

Shop Now

The Next Generation of BBQ Innovation

I 2019 kickstarter vi vores nye LANDMANN® 800 Grill. En kompakt mini grill i rustfrit stål. Med sin utrolige varmekapacitet og stilrene design kan LM800 garantere mange gode retter. Tilgængelig fra Januar, 2019.


More

The Next Generation of BBQ Innovation

LANDMANN’S® smart termometer lader dig følge madens indre temperatur hvor end du befinder dig i huset, med lidt hjælp fra din mobil og bluetooth teknologien. Slap af og nyd din omgivelse imens du venter på at din mad når den perfekte temperatur med blot en notifikation.


More