Om LANDMANN

Om LANDMANN

LANDMANN er et af de førende europæiske grillmærker og er aktivt over hele verden med egne salgs- og indkøbsfirmaer tilhørende Europa, USA, Australien og Kina. I 1966 startede man LANDMANN ved hjælp af canadisk grilludstyr, og man introducerede for første gang grille for den tyske befolkning. Konsumenternes modtagelse af den nye madlavningsmetode var meget positiv. Virksomheden startede derefter sin internationale ekspansion fra virksomhedens hovedkontor i Osterholz-Scharmbeck, tæt på Bremen.

Med kontinuerlig nytænkning og stor innovationskraft står LANDMANN i dag for en række skræddersyede grillprodukter. Under vingerne af et stærkt brand, skaber virksomheden en grillverden til de forskellige livsstile og interesser for madlavning. – Your World of BBQ

LANDMANN blev grundlagt år 1966 i Osterholz-Scharmbeck. Her, ved porterne i Hamsestaden Bremen, er der hvor vi har koncentreret os på grille og alt hvad der hører til i over 50 år.

LANDMANN er den første virksomhed som introducerer grilludstyr til det tyske marked i stor skala. Sidenhen har grille blevet et af de mest populære fritidsaktiviteter. Dette gør LANDMANN til en grundlægger af en trend, der bliver populær i alle sociale klasser.

LANDMANN har fra en ydmyg begyndelse blevet en af europas største leverantører af grille og livet i haven. Trods sin internationale virksomhed har LANDMANN altid været loyal mod sine Hansesrødder.

LANDMANN er stadig en familieejet virksomhed. Vores største affære er at opretholde en holdbar udvikling af virksomheden i fremtiden for at opfylde vores ansvar til vores kunder, samarbejdspartnere og vores ansatte.

Worldwide presence, regional competence

LANDMANN er aktive over fire kontinenter med 15 aktive salgsselskaber i mer end 35 lande. Vi har desuden været på marked i noget tid: LANDMANN Scandinavia AB kan allerede se tilbage på en 25-årig distributionsrejse.

Our vision

Med vores grille og grilltilbehør vil vi give enhver forbruger det absolut bedste – og ved hjælp af funktionalitet og udstyr kan vi tilpasse os til enhver livsstil og smag. For at opnå dette bruger vi på LANDMANN al vores viden og passion. Kvalitet er vores krav, erfaring er vores tilgang.

Our mission

Siden vi blev grundlagt 1966, har vi konstrueret og markedsført brugervenlige kvalitets grille- og haveprodukter med erfaring og stolthed. Vi kombinerer vores kunders krav med konsumenternes ønsker og vores ansattes mål. Vi konsoliderer kompetence i produktion, design, udvikling og markedsføring i et effektivt netværk som gør det muligt for os at skabe attraktive produkter til en god pris / ydeevne, til fordel for vores kunder.
Vores produkter findes i butikker, som vores partnere driver indenfor byggebranchen, specialiseret havebranche og fødevareindustrien.


Company Heritage

20.09.1966

Foundation of the company

Bemd Hockemeyer og Hermann Landmann tager grilningen til Tyskland og starter virksomheden LANDMANN Gmb H & Co. Konsumenterne er meget begejstrede over den nye madlavningsmetode.  
1970

Osterholz-Scharmbeck

LANDMANNs virksomhedsfacilitet på Osterholz-Schambeck i begyndelsen af år 1970: Herfra satte man sidenhen kursen mod det internationale.
In the beginning of the 1970's

Barbecuing in the 70’s was often a spit barbecue

I 70´erne var det populært at grille kylling og pølser på et spyd over et bål, så LANDMANN udvikler sin egen rotisserie. Rotisseriet fremstilles i Tyskland mens motoren produceres i Taiwan: dette bliver vores første eksempel på internationalt samarbejde.  
1971

Grill logo – Grillchef

Ahornbladet i den første logotype henviser til Canada, landet som de første grille stammer fra.  
1975

Cast iron grills. The early advantages of cast iron grills are discovered.

Tysk ingeniørarbejde har altid været grunden for innovative produkter som produceres i de internationale faciliteter. På billedet ses støbejernsgrillen, hvis væsentlige fordele blev implementeret af LANDMANN som en af de første mærkeproducenter. Også nyt: Stegepladens funktion.
1978
LANDMANN ekspanderer og grundlægger et datterselskab i USA, grillenes hjemland.  
1978

The first office in Hong Kong

Det første indkøbsselskab er etableret i nærheden af ​​Hong Kong.  
In the beginning of the 1980's

Development of the first gas barbecue devices

LANDMANN fokuserede tidligt på udviklingen af ​​gasgrille, og den første model blev markedsført i 1978.  
1980
I 1980’erne fortsatte virksomheden med at vokse og ekspandere gennem opkøb af ​​andre virksomheder i 1984.
1984

Development of the first enamelled kettle grills

Kompetence, erfaring, innovation: LANDMANN tager et stort skridt i kvaliteten, da man udvikler emaljerede kuglegrille.
1984

Foundation the LANDMANN society in the UK

LANDMANN UK bliver grundlagt.
March 1993
LANDMANN Skandinavia AB bliver grundlagt.
1995

Development of the first Flatbed-gas barbecues

Flatbed gasgrillene er under udvikling, en række gasgrille, der blev særligt populære i Skandinavien.
1997
Markedspotentialet for gasgrille opdages af LANDMANN i et tidligt stadie og et tilsvarende antal modeller udvikles.  
2001
Yderligere vækst gennem opkøbet af ​​virksomheden PEIGA.  
2007
Den første generation af premium-serien Avalon er under udvikling, en serie gasgrille, der repræsenterer LANDMANNs kontinuitet som mærkeproducent.
2010

Development of the Black Pearl series

Det internationalt patenterede OptiHeat-varmesystem gør det muligt at justere grillristen lodret.  
2010

Foundation of LANDMANN France

LANDMANN udvider og grundlægger et andet datterselskab, denne gang i Frankrig.  
2012
Markedsintroduktion af Triton gasgrillen, som senere blev en stor kundefavorit.  
2015
Opretter det nye forsknings- og udviklingscenter i Guangzhou, Kina  
2015

PTS

International patentering af Power Thermal Spreading Systems (PTS-System) udviklet af LANDMANN, der sætter nye ydelsesstandarder for gasgrille.
2016
50 years of LANDMANN – LANDMANN udtrykte sin taknemmelighed med særlige udgaver og begivenheder.  
2016
LANDMANN udvider og grundlægger endnu et datterselskab, denne gang i Australien. Det tyske grillmærke er således aktivt på fire kontinenter.