Gasgrille

Avalon

Continuation of Avalon’s 10-years success story.

For 10 år siden da Avalon-grillene for første gang blev lanceret, tog de marked med storm. Moderne design og eksklusive finesser var noget som tiltalte de fleste. Sidenhen har vi regelmæssigt opdateret og forbedret serien. Fremstillet i rustfrit SS304-stål, opdateret design og eksklusive funktioner som f.eks. vores patenterede varmesystem PTS+® er nogle få detaljer som præger den seneste version af Avalon.

Shop Now

Triton

A smart introduction to the Premium Class.

Præcis kontrol over temperatur og jævn varmefordeling opnås med det innovative PTS-system. Dette er kun en af de mange funktioner der gør Triton så populær hos grillelskere verden over. Står du og skal købe din første gasgrill? så er Triton det bedste bud – God kvalitets grill til en rimelig pris.

Shop Now

Miton

An award-winning BBQ.

En rigtig vinder! Vi er stolte af at kunne meddele at vores Miton-serie har vundet titlen som “Best Test Winner” af det tyske magasin ‘Der Griller’. Denne rustfrie stål model tilbyder alt en grill-nybegynder har brug for, for at blive en entusiast.

Shop Now

Ardor

Luxury above the usual.

Ardor by LANDMANN er det ultimative valg for dig som kun tilfredsstiller dig med det allerbedste. Det er vores mest eksklusive gasgrill som vil fuldføre det flotteste udekøkken. Dette er en model der vil møde de høje krav om design, kvalitet og funktionalitet.

Shop Now

Rexon

The BEST Barbecue for your budget.

Rexon er en gasgrillserie der er brugervenlig, men enkelheden kommer ikke på bekostning af funktionalitet og udførsel. Med varmefordeling fra PTS-systemet og en sidebrænder som standard på alle vores modeller, tør Rexon måle sig med de andre gasgrille i det højere prissegment.

Shop Now