TEHTY KESTÄMÄÄN

Valmistettu kestämään: Avalonin 10-vuotinen menestystarina

LANDMANNin Avalon-sarja on ollut yli 10 vuotta yksi kärkimalleistamme. Se on voittanut useita palkintoja erilaisissa testeissä ja saanut kiitosta grilliharrastajilta ja kriitikoilta. Avalonilla on jopa 10 vuoden takuu *. Tarkista takuuehdot sivuiltamme. Avalon grilleissä on patentoitu Precision Temperature System (PTS +) joka tekee grillausalasta mahdollisimman optimaalisen.® Grilli on valmistettu materiaaleista jotka on suunniteltu kestämään sekä takaamaan monen vuoden grillausilon.

Lue lisää Avaloneista
Lue lisää PTS + järjestelmästä

Perinne jatkuu

Viimeisen 50 vuoden aikana LANDMANN ® , Euroopan ensimmäinen BBQ-brändi, on läpi ajan pysynyt Euroopan johtavana laadukkaiden kaasu-,hiiligrilli, smokereiden ja grillausvälineiden valmistajana. Säilynyt perheyrityksenä yli viiden vuosikymmenen ajan, LANDMANN ® on sen saksalaisista juurista kasvanut kansainväliseksi brändiksi.

Etsi jälleenmyyjä

Löydä LANDMANN ® varaosia

Etsi käyttöohjeita

Usein kysytyt kysymykset

TEHTY VAKUUTTAMAAN

Kekseliäisyyttä parhaimmillaan

LANDMANN® pellettikattila läpäisee ulkonäkökokeen, kestävyystestin ja ennen kaikkea makutestin. Olitpa kiinnostunut savustamisesta tai ihan klassisesta grillauksesta palkittu pellettikattila takaa hyvän maun. Tämä tekee varmasti vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi.

NÄE MEIDÄN PALKITTU PELLETTIKATTILA

TEHTY INSPIROIMAAN

Grilli inspiroi viettämään mukavia hetkiä. LANDMANN® Premium BBQ-kokoelmat on tehty sinulle jotta savustus- ja grillauskokemuksistasi tulisi mitä parhaimmat. Jokainen kokoelma on tehty inspiroimaan ihmisiä kokoontumaan yhteen ja nauttimaan erinomaisesta ruoasta.

Esittelyssä PTS +®

Keittojärjestelmä, joka on suunniteltu maksimoimaan maku

Suurimmat valitukset kaasugrillien suhteen ovat epätasainen lämmitys, liian monet kohotukset ja se, että niitä on vaikea puhdistaa. LANDMANN on kuullut sinua ääneen ja selkeästi. Olemme viettäneet aikaa ruoanlaittojärjestelmän kehittämiseen, joka on suunniteltu näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Uusi, patentoitava ruoanlaittojärjestelmä on yksinkertainen muotoilu, helppo huoltaa ja ennen kaikkea se toimii loistavasti. Esittelyssä Precision Temperature System ja helppo puhdistus (PTS +®)

TEHTY TOIMIMAAN

Ardor LANDMANN®

Kun grilli toimii niin kovaa kuin meidän on, sinun ei tarvitse. Haluatko rakentaa oman ulkona® keittiö? Kokeile LANDMANNin Ardoria.

tyhjä

Smarriga vastaan

Det finns inget som sammaflätar människor och kulturer så bra som jumala matto. LANDMANN® har därför satt ihop några åå ä ä recept recept recept ök recept recept recept. Klicka här

tyhjä

Olemme saaneet sinut katettua

LANDMANN® grillar och barbecue smokers är tillverkade för att älskas. Om du älskar något så vårdar och skyddar du det. Lisää kuva-alueelle grillipaikka ja grilli-tupakoitsija som ingår i vårt sortiment. Laajenna kynttilänjalostus, jos se on auki, ja se on LANDMANNs sätt. Klicka här

tyhjä

LANDMANN® Blogg - nyheter, evenemang & vinkkejä

Laajenna blogg för bland annat nyheter, pressmeddelanden, nethang, ja mychket mer som berör LANDMANN®. Klicka här

TEHTY RAKASTAMAAN

Grillauksen rakastajat ja harrastajat ympäri maailmaa voivat nyt iloita. LANDMANN® valmistaa kaasu-ja hiiligrillejä ja muita grillaustuotteita takaamaan sinulle mitä parhaimman grillauskokemuksen. Katso, miksi ihmiset ympäri maailmaa rakastavat LANDMANNia.®.

Jaa kuvia grillaushetkistäsi käyttämällä #LandmannMade Instagramissa tai Twitterissä.

[the_grid name = ”landmann-insta”]