Made to bring people together.

TEHTY KESTÄMÄÄN

Valmistettu kestämään: Avalonin 10-vuotinen menestystarina

LANDMANNin Avalon-sarja on ollut yli 10 vuotta yksi kärkimalleistamme. Se on voittanut useita palkintoja erilaisissa testeissä ja saanut kiitosta grilliharrastajilta ja kriitikoilta. Avalonilla on jopa 10 vuoden takuu *. Tarkista takuuehdot sivuiltamme. Avalon grilleissä on patentoitu Precision Temperature System (PTS +) joka tekee grillausalasta mahdollisimman optimaalisen. Grilli on valmistettu materiaaleista jotka on suunniteltu kestämään sekä takaamaan monen vuoden grillausilon.

 

Perinne jatkuu

Viimeisen 50 vuoden aikana LANDMANN ®, Euroopan ensimmäinen BBQ-brändi, on läpi ajan pysynyt Euroopan johtavana laadukkaiden kaasu-,hiiligrilli, smokereiden ja grillausvälineiden valmistajana. Säilynyt perheyrityksenä yli viiden vuosikymmenen ajan, LANDMANN ® on sen saksalaisista juurista kasvanut kansainväliseksi brändiksi.

 

Lue lisää

TEHTY VAKUUTTAMAAN

Kekseliäisyyttä parhaimmillaan

LANDMANN® pellettikattila läpäisee ulkonäkökokeen, kestävyystestin ja ennen kaikkea makutestin. Olitpa kiinnostunut savustamisesta tai ihan klassisesta grillauksesta palkittu pellettikattila takaa hyvän maun. Tämä tekee varmasti vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi.

NÄE MEIDÄN PALKITTU PELLETTIKATTILA

 

Lue lisää

 

                     

Esittelyssä PTS +

Keittojärjestelmä, joka on suunniteltu maksimoimaan maku

Suurimmat valitukset kaasugrillien suhteen ovat epätasainen lämmitys, liian monet kohotukset ja se, että niitä on vaikea puhdistaa. LANDMANN on kuullut sinua ääneen ja selkeästi. Olemme viettäneet aikaa ruoanlaittojärjestelmän kehittämiseen, joka on suunniteltu näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Uusi, patentoitava ruoanlaittojärjestelmä on yksinkertainen muotoilu, helppo huoltaa ja ennen kaikkea se toimii loistavasti. Esittelyssä Precision Temperature System ja helppo puhdistus (PTS +)

 

Lisätietoja

TEHTY TOIMIMAAN

Ardor LANDMANN®

Kun grilli toimii niin kovaa kuin meidän on, sinun ei tarvitse. Haluatko rakentaa oman ulkona keittiö? Kokeile LANDMANNin Ardoria.

 

Osta nyt

BBQ Innovaation uusi sukupolvi

2019 lämpenee LANDMANNin® 800 grillin kanssa. Tämä hämmästyttävä uusi grilli saavuttaa 800°C: n hyvin nopessä ajassa, ja tässä syystä sen nimi LM800. On todella innoissamme esittelemään tämän järjestelmän, tammikuussa 2019.


Lisää

BBQ Innovaation uusi sukupolvi

LANDMANN: in älykkäiden lämpömittareiden voittaa seurata ruoan sisäilman lämpötilaa kaikkialla talossa käyttäen älypuhelinta ja Bluetooth-tekniikkaa. Rentoudu sa välin kun ruokasi valmistuu.


Lisää