BLACK WEEK!

Meillä on juuri nyt kampanjatarjouksia valituille tuotteille, toimitettuna rahtivapaasti!

OSTA NYT!

Made to bring people together.

TEHTY KESTÄMÄÄN

Valmistettu kestämään: Avalonin 10-vuotinen menestystarina

LANDMANNin Avalon-sarja on ollut yli 10 vuotta yksi kärkimalleistamme. Se on voittanut useita palkintoja erilaisissa testeissä ja saanut kiitosta grilliharrastajilta ja kriitikoilta. Avalonilla on jopa 10 vuoden takuu *. Tarkista takuuehdot sivuiltamme. Avalon grilleissä on patentoitu Precision Temperature System (PTS +) joka tekee grillausalasta mahdollisimman optimaalisen. Grilli on valmistettu materiaaleista jotka on suunniteltu kestämään sekä takaamaan monen vuoden grillausilon.

 

Perinne jatkuu

Viimeisen 50 vuoden aikana LANDMANN ®, Euroopan ensimmäinen BBQ-brändi, on läpi ajan pysynyt Euroopan johtavana laadukkaiden kaasu-,hiiligrilli, smokereiden ja grillausvälineiden valmistajana. Säilynyt perheyrityksenä yli viiden vuosikymmenen ajan, LANDMANN ® on sen saksalaisista juurista kasvanut kansainväliseksi brändiksi.

 

Lue lisää

TEHTY VAKUUTTAMAAN

Kekseliäisyyttä parhaimmillaan

LANDMANN® pellettigrilli läpäisee ulkonäkökokeen, kestävyystestin ja ennen kaikkea makutestin. Olitpa kiinnostunut savustamisesta tai ihan klassisesta grillauksesta palkittu pellettigrilli takaa hyvän maun. Tämä tekee varmasti vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi.

NÄE MEIDÄN PALKITTU PELLETTIGRILLI

 

Lue lisää

PTS+ järjestestelmä maksimoi tasaisen grillausalan

Eniten harmaita hiuksia grillatessa tuottaa usein lämmön epätasainen jakautuminen grillin eri kohtiin. Me olemme kehittäneet ja patentoineet järjestelmän jonka ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko grillausalalle. Tämä helpottaa hyvän grillaustuloksen aikaansaamista ja myös grillaustasojen puhdistamista. Järjestelmän nimi on Precision Temperature System Plus eli yksinkertaisesti PTS+.

 

Lisätietoja

TEHTY TOIMIMAAN

LANDMANN Ardor®

Kun grillisi on mahdollisimman hyvä kokonaisuus voit itse nauttia kokkaamisesta täydellä sielulla. Rakenna tästä itsellesi kunnollinen ulkokeittiö. Tutustu LANDMANNin ARDORIIN.

 

Osta nyt

BBQ Innovaation uusi sukupolvi

2019 lämpenee LANDMANNin® 800 grillin kanssa. Tämä hämmästyttävä uusi grilli saavuttaa 800°C: n hyvin nopessä ajassa, ja tässä syystä sen nimi LM800. On todella innoissamme esittelemään tämän järjestelmän, tammikuussa 2019.


Lisää

BBQ Innovaation uusi sukupolvi

LANDMANN: in älykkäiden lämpömittareiden voittaa seurata ruoan sisäilman lämpötilaa kaikkialla talossa käyttäen älypuhelinta ja Bluetooth-tekniikkaa. Rentoudu sa välin kun ruokasi valmistuu.


Lisää