Noin

Tietoa LANDMANNista

LANDMANN on yksi Euroopan johtavista grillimerkeistä ja toimii maailmanlaajuisesti omissa myynti- ja ostoyhtiöissään Euroopan, Yhdysvaltojen, Australian ja Kiinan lisäksi.

Kanadan grillitarvikkeiden markkinoinnin myötä vuonna 1966 Landmannin perustajat laittoivat alulle grillauksen suosion Saksassa. Yhtiö aloitti kansainvälisen laajentumisen yhtiön pääkonttorista Osterholz-Scharmbeckissa Bremenin lähellä.

Tuotevalikoimallaan yritys osoittaa, kuinka innovatiivista grillaus voi olla. Nykyään LANDMANN on esimerkillinen BBQ-monimuotoisuudessa, sekä tarvikkeissa että lisävarusteissa. Vahvan brändin alla LANDMANN luo ainutlaatuisia grillauskokemuksia jotka on suunniteltu sopimaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin - Your World of BBQ.

LANDMANN perustettiin vuonna 1966 Osterholz-Scharmbeckissa. Täällä Bremenin hansakaupungissa LANDMANN on jo yli 50 vuoden ajan keskittynyt grillaamisen maailmaan. LANDMANN oli ensimmäinen yritys joka esitteli grillaustarvikkeita saksalaisille markkinoille suuremmassa mittakaavassa. Tämän jälkeen grillauksesta on tullut yksi suosituimmista vapaa-ajan harrastuksista ympäri maailmaa. Tämä tekee LANDMANNista yhden tämän trendin alullepanijoista.

LANDMANNista on tullut yksi euroopan suurimpia grillimyyjiä. Siitä huolimatta, että LANDMANN on kansainvälistynyt, se on kuitenkin aina pysynyt uskollisena Hansan juurilleen.

LANDMANN on edelleen kokonaan perheyritys. Meille on tärkeää tulevaisuuden kestävän kehityksen ylläpitäminen asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä työntekijöidemme puolesta.

Maailmanlaajuinen läsnäolo, alueellinen osaaminen

LANDMANN on neljällä mantereella, joissa on 15 myyntiyritystä aktiivisesti yli 35 maassa. Olemme olleet markkinoilla jo jonkin aikaa: LANDMANN Scandinavia AB on jo yli 25-vuotta.


Näkemyksemme

Meidän grillituotteidemme avulla haluamme tarjota jokaiselle kuluttajaryhmälle parhaimmat tuotteet - ja toiminnallisuuden ja tarvikkeiden avulla jokainen löytää tarjonnastamme itselleen sopivat välineet. Tämän saavuttamiseksi LANDMANN käyttää hyväkseen kaiken tiedon ja intohimon grillaamiseen. Laatu on vaatimuksemme, kokemus meidän resurssimme.

Tavoitteemme

Siitä asti kun LANDMANN perustettiin vuonna 1966, olemme suunnitelleet ja markkinoineet korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä grilli- ja puutarhatuotteita, kokemuksella ja ylpeydellä.
Yhdistämme kaupan asiakkaidemme vaatimukset kuluttajien toiveisiin ja työntekijöiden tavoitteisiin.

Vahvistamme tuotannon, suunnittelun, kehityksen ja markkinoinnin asiantuntemuksen tehokkaassa verkostossa, minkä ansiosta voimme luoda houkuttelevia tuotteita, joilla on hyvä hinta / suorituskyky suhde asiakkaidemme hyväksi.

Tuotteitamme löytyy rakennus- ja DIY-teollisuudessa, erikoistuneessa puutarhataloudessa ja elintarvikekaupassa toimivien kumppaneiden myymälöissä.


Yrityshistoria

timeline_pre_loader

9/20/1966

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustajat Bernd Hockemeyer ja Hermann Landmann tuovat grillin Saksaan. Kuluttajat ovat innostuneita uudesta ruoanlaittotavasta.

1970

Osterholz-ScharmbeckK

LANDMANN-yritys rakennettiin Osterholz-Scharmbeckin sijaintipaikalle alkuvuosina: tästä yrityksen kansainvälisen kurssin suuntautuminen asetettiin.

1970-luvun alussa

70-luvulla grillattiin useimmiten varraspyörittimillä

LANDMANN kehittää 1970-luvulla suosittuja motorisoituja pyöriviä vartaita grilleihinsä. Ne valmistetaan Saksassa, kun taas moottorit on valmistettu Taiwanissa: ensimmäinen esimerkki kansainvälisestä yhteistyöstä.

1971

Grillityyppi - Grillchef

Ensimmäisessä yrityslogossa oleva vaahteranlehti viittaa Kanadaan jossa ensimmäiset grillit saivat alkunsa.

1975

Valurautaisten grillien edut havaitaan.

Saksalainen tekniikka on aina ollut perusta innovatiivisille tuotteille, jotka valmistetaan kansainvälisissä tuotantolaitoksissa. Tässä näemme valurautaisen grillin jossa LANDMANN oli ensimmäisiä brändejä ottamaan tämän materiaalin hyödyt käyttöön. Myös uusi toiminto otettiin käyttöön: keittolevy. 

1978

LANDMANN-yhtiön perustaminen USA: ssa, BBQ: n koti

1978

Ensimmäinen toimisto Hongkongissa

Ensimmäisen ostoyrityksen perustaminen, Hongkongin lähellä

1980-luvun alussa

Ensimmäisten kaasugrillien kehitys

LANDMANN keskittyi varhaisessa vaiheessa kaasugrillien kehittämiseen ja ensimmäinen kaasugrilli lanseerattiin vuonna 1978.

1980

1980-luvulla yhtiö jatkoi kasvuaan ja laajentui myös yritysostojen kautta

1984

LANDMANN UK perustetaan

LANDMANN laajenee ja perustaa taas toisen tytäryhtiön, tällä kertaa Englantiin.

1984

Ensimmäiset emaloidut pallogrillit

Osaaminen, kokemus, innovaatio: LANDMANN ottaa suuren askeleen eteenpäin kehittäessään emaloidun pallogrillin.

Maaliskuu 1993

LANDMANN Skandinavia AB perustetaan

1995

Ensimmäiset Flatbed-kaasugrillit

Flatbed kaasugrillit kehitetään - sarja joka on erityisen suosittu Skandinaviassa. 

1997

LANDMANN tunnistaa kaasugrillien markkinapotentiaalin jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja tähän vastattiin kehittämällä näitä lisää.

2001

Lisäkasvu Peiga-yrityksen hankinnan kautta.

2007

Ensimmäisen sukupolven Avalon Premium kaasugrilli-sarja kehitetään, joka merkitsee LANDMANN-merkin jatkuvuutta markkinoilla.

2010

Black Pearl -sarjan kehitys

Kansainvälisesti patentoitu lämpöjärjestelmä mahdollistaa pallogrillin ritilän säädön.

2010

LANDMANN Ranska perustetaan

LANDMANN laajenee entisestään ja perustaa tytäryhtiön Ranskaan.

2012

LANDMANN tuo markkinoille Triton kaasugrillisarjan joka tätä nykyä on asiakkaiden suosikki ja voittanut monia palkintoja.

2015

Uusi tutkimus ja kehityskeskus perustetaan Guangzhoun, Kiinaan.

2015

PTS

LANDMANNin kehittämä Power Thermal Spreading-lämpösysteemi (PTS-System) sai kansainvälisen patentin ja asetti kaasugrilleille aivan uudet vaatimukset.

2016

LANDMANN 50 vuotta - LANDMANN osoitti kiitollisuutta asiakkailleen erityistuotteilla sekä tapahtumilla.

2016

LANDMANN Australia PTY LTD: n perustetaan. Saksalainen brändi on täten edustettuna viidessä maanosassa.