Usein kysytyt kysymykset - Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Hae
Valmistus
Tekninen tieto
Grillin ylläpito
Tulipesän huolto
Sytytysneste
Vinkkejä grillaukseen
Tilaukset / Palautus / Kuljetus
Takuu / Rekisteröinti
Varaosat
1
Missä mallinumero sijaitsee?

Kaasumalleissa se sijaitsee joko grillin etupaneelissa tai kaapin oven sisällä.

Kaikki mallinumerot löytyvät käyttöohjeen etupuolelta.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -7 Ei
1
Ovatko grillit valmiiksi kasattu?

Suurin osa grilleistämme vaativat kasaamista joka kestää n. 1-2 tuntia.
Tutustu Avalon- ja Triton-sarjoihin, sillä osa näistä malleista toimitetaan 95% valmiiksi kasattuina.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -3 Ei
1
Mikä on paras tapa hoitaa grilliä kun sitä ei käytetä?

Kun et käytä grilliä, suosittelemme sen säilyttämistä katoksen suojassa tai esimerkiksi autotallissa. Riippumatta grillin säilytyksestä, suosittelemme sen suojaamista Landmann suojahupulla.

On tärkeää muistaa, että vuodenaikojen muutokset vaikuttavat lämpötilaan, ja tästä johtuen suojapeitteen alle voi syntyä kosteutta. Tästä syystä on tärkeää riisua suojapeite tietyin väliajoin jotta kosteat kohdat pääsevät kuivumaan. Näin vältät grillin mahdollisen ruostumisen ja muut kosteusvauriot.

Meillä on valikoima suojapeitteitä jotka sopivat eri grillimalleihin sekä kokoihin.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 6 Ei
2
Voinko laittaa grillikattilat astianpesukoneeseen?

Suosittelemme, ettet puhdista grillisi astianpesukoneessa. Sijoittaminen laadukkaaseen T-harja- ja grilli-puhdistustarvikkeisiin pitää pitää grillisi hyvässä kunnossa, jos ne puhdistetaan säännöllisesti.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 8 Ei
3
Miten voin puhdistaa grillini?

Ulkoiset osat on puhdistettava saippuavedellä ja puhdistusharjalla tai sienellä. Emaloituihin pintoihin suosittelemme Landmann Power Enamel Cleaner 15801: tä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pinnoitteita Landmann Power Stainless Steel Cleaner 15800.

Varmista aina, että grilli on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä ennen seuraavaa käyttöä estääkseen hometta tai ruostumista.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 8 Ei
4
Kuinka voin puhdistaa grilliryhmän?

Grillin avulla suosittelemme, että se puhdistetaan pian keittämällä sen jälkeen, kun ruoka on helpointa poistaa.

Kaasugrillereille lämmitetään uudelleen grillikatos 5-10 minuutin ajan, kun kansi on suljettu, jotta kaikki ylimääräiset ruoat poltetaan. Sitten, vaikka grilli on vielä kuuma, käytä lanka-BBQ-harjaa poistaa ruoka-aineet roskista. Kun olet viileä, käytä Landmann-grillikyllästyspyyhkeitä 13025 poistaaksesi mahdolliset muut itsepäiset tahrat. Perusteellisen puhdistuksen vuoksi voit poistaa grillit ja antaa heille pestään saippuavedellä ja kankaalla pehmentämään kovaa palanut ruoan jäänteitä ja käytä sitten grilli-puhdistusharja puhdistaa ne, kunnes ne ovat täysin puhtaita. Hiiligrillille noudata samaa prosessia, mutta aloittaa samalla, kun grilli on vielä kuumaa pian keittämällä.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 6 Ei
1
Kuinka paljon hiekkaa tarvitsen tulipesään?

Suosittelemme 500 - 800 g hiekkaa tulipesän koosta riippuen. Tämä auttaa eristämään tulipesän ja varmistamaan pitkän käyttöiän.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 0 Ei
2
Miksi tarvitsen hiekkaa tulipesääni?

Hiekka auttaa suojaamaan puun tuhkan aiheuttamaa hapertuvuutta. Hiekka lisää eristävän kerroksen tulen alle.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -3 Ei
1
Mikä on ero puuhiilen ja brikettien välillä?

Puuhiili valmistetaan polttamalla puuta ilman happea - tämä on hiiltä luonnollisimmassa muodossaan. Tämäntyyppinen hiili syttyy nopeasti, synnyttää paljon lämpöä ja jättää hyvin vähän tuhkaa. Puuhiili tulee pienemmissä paloissa ja palaa nopeammin kuin briketit minkä takia se sopii paremmin suoraan grillaukseen.

Hiilibriketit valmistetaan puun sivutuotteista kompressoituna joidenkin lisäaineiden kanssa. Brikettien etu on se, että ne palavat pidempään tasaisella lämmöllä, mikä tekee niistä täydellisiä savustamiseen tai pitempiin kypsennysaikoihin. Sytytä briketit hiilistartterissa kunnes ne muuttuvat valkoisiksi, näin vältät brikettien lisäaineiden hajun mahdollisen tarttumisen ruokaan.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 0 Ei
2
Voinko lisätä laavakiviä kaasugrilliin jos ne eivät tulleet sen mukana?

Suosittelemme käyttämään grilliä sen mukaan miten se on suunniteltu; jos se ei tullut laavakivien tai keraamisien brikettien kanssa emme suosittele näiden käyttämistä

Grillit, jotka eivät ole varustettu laavakivillä, on varustettu metallipalkkeilla jotka ovat kunkin polttimen yläpuolella, Kutsumme näitä lämmönjakolevyiksi. Nämä peittävät polttimet suojaten polttimia tippuvalta rasvalta grillatessa ja auttavat myös ruoan maustamisessa. Lämmönjakolevyt myös auttavat lämmön jaossa grilliin tasaisesti - nimensä mukaisesti.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 4 Ei
3
Voinko käyttää hiiltä kaasugrilliin?

Kaasugrillit on suunniteltu toimimaan sen kaasupolttimien aiheuttaman lämmön ja muiden lämmönlähteiden kanssa. Hiilen tai muun polttoaineen lisääminen kaasugrilliin voi olla erittäin vaarallista, koska se voi aiheuttaa grillin ylikuumenemisen ja tuotteen vahingoittumisen.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 0 Ei
4
Minkä tyyppinen kaasupullo minun Landmann-grillini tarvitsen?

Kaikilla Landmannin kaasugrillillä on 27 mm: n leike propaanin säätimellä, joten tarvitset propaanikaasupulloa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on useita merkkejä, joiden pulloihin tulee 5kg, 11kg ja 13kg koot.

4-polttimon kaasupulloille ja sitä korkeammalle suositellaan 11 kg: n tai 13 kg: n pulloa, mikä varmistaa, että pullosi voi samanaikaisesti syöttää kaikki polttimet.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -3 Ei
1
Mikä on paras tapa sytyttää hiilet?

Helpoin tapa on käyttää Landmann Charcoal Starteria hiilen sytyttämiseen. Suosittelemme Landmann Selection Charcoal Starteria mallia 15200.

Aseta kaksi tai kolme tulensytyttäjää hiiliritilälle tai -alustalle ja sytytä ne. Täytä charcoal starter hiilibriketeillä ja aseta täysi charcoal starter sytytettyjen tulensytyttäjien päälle. Anna charcoal starterin olla tässä 10-15 minuutin ajan, jotta hiilet syttyvät ja muuttuvat valkoiseksi. Kun kaikki briketit ovat muuttuneet valkoiseksi, laita kuumat hiilet hiiliritilälle tai -alustalle grilliin. Jos tarvitset lisää hiiltä tee sama prosessi uudelleen.

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -8 Ei
1
Kuinka palautan tilauksen?

Jos haluat palauttaa tuotteen, lue verkkosivujemme palautusoikeus tai ota yhteyttä asiakaspalveluun: support@landmann.co.uk tai 01480 421720

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -6 Ei
2
Jos tilaukseni on vioittunut mitä minun pitäisi tehdä?

Jos näin on tapahtunut ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme: support@landmann.co.uk

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 1 Ei
1
Minkälaisen takuun tarjoatte tuotteillenne?

Vuonna 2017 alkavana sesonkina lanseerasimme uuden takuuohjelmamme. Tämä ohjelma kattaa suurimman osan grilleistämme. Takuu on kehitetty antaakseen lisää turvaa asiakkaillemme. Kaikki tuotteemme on testattu standardin ja lain mukaisesti. Tämän lisäksi tuotteemme testataan myös Landmannin omien kovien vaatimuksien mukaan. Kaikki tämä takaaksemme, että tuote on lähtenyt meiltä täysin teknisesti vioittumattomana ja toimivana. Kaiken tiedon tästä takuu-ohjelmasta löydät alla olevasta linkistä; http://landmann.com/se/warranty/

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä -10 Ei
2
Mitä tietoja tarvitaan kun otan yhteyttä asiakaspalveluun takuuta koskevaan kysymykseen?

Mallinumero
Ostotodistus
Reklamaation kuvaus
Kuvia jos tämä on tarpeellista

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 4 Ei
3
Olen kadottanut käyttöohjeet; miten saan uudet?

Suurin osa käyttöohjeistamme on ladattavissa verkkosivuiltamme, mutta jos et löydä käyttöohjetta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@landmann.co.uk

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 3 Ei
1
Voinko ostaa Landmann-varaosia paikalliselta jälleenmyyjältäni?

Varaosamme ovat erityisesti suunniteltuja grilleihimme ja helpoiten löydät ne verkkokaupastamme. Oikean varaosan löydät grillin mallinumerolla tai varaosan tuotenujmerolla. Jos sinulla on kysyttävää koskien varaosaa ota meihin yhteyttä; support@landmann.se

Oliko tämä vastaus hyödyllinen sinulle?
Kyllä 19 Ei