Ardor - valmistaja LANDMANN

Ardor - valmistaja LANDMANN

Terassi ja puutarha ovat jo pitkään muodostuneet mukavaan ulkotilojen olohuoneeseen. Yhä useammat ihmiset myös nauttivat ylellisyydestä ruoanlaittoon ja grillataan ulkona, tyylikkäästi ja nautinnollisesti. Tätä kehitystä varten LANDMANN on kehittänyt ainutlaatuisen ulkokalusteet, jotka täyttävät materiaalin, suunnittelun ja toimivuuden korkeimmat vaatimukset.

LANDMANNin ardor on premium-luokan ulkokäyttöinen keittiöjärjestelmä, joka toimii modulaarisen periaatteen mukaisesti ja jättää runsaasti tilaa yksittäisille ratkaisuille. Keski-kaasugrilliaseman lisäksi neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta ja takapoltinta asennetuilla elementeillä on erillinen sivupoltin lisäastiiden, laatikon, kaksoisovettimen ja sähköisen sylkemisen valmistamiseksi. LANDMANN tarjoaa Ardor-keittiön saaren, jossa on integroitu työtaso. Jokainen, joka haluaisi toteuttaa henkilökohtaisia ​​puutarhanhoidon ideoita, voi käyttää myös Ardourin sisäänrakennettuja elementtejä omalla räätälöidyllä mittatilauksellaan.

Saksalainen brändinvalmistaja on valinnut vain parhaat materiaalit huippuluokan Ardor-ulkokeittiöille. Siten kaksiosaisen kannen, etupaneelin, grillin, polttimen kannet, lämmitysräkit, sivupöydät, ovet ja kaapit valmistetaan 304 ruostumattomasta teräksestä. LANDMANN takaa jopa 20 vuotta Ardor-alueella.

Malliston huippu Ardor PTS+ 5,0 myös liikkuvana kaasugrinä

Ulkouimaisen keittiön sydän, Ardor PTS+ 5.0 grilliasema, LANDMANN tarjoaa sisäänrakennetun version lisäksi myös kaasugrilli-auton. Mobiilikäyttöisellä grilli-laitteella on samat peruslaitteet kuin sisäänrakennettu asema: neljä äärettömän vaihtelevaa ruostumatonta terästä olevat polttimet, infrapunan takapoltin, integroitu piezo-sytytys ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmitin, täydennetty kahdella sivupöydällä ja pohjakaapilla kaksi kaksoisseinäistä ovea. Molemmat Ardor-laitteet on jo varustettu uudella PTS+ Ruoanlaittojärjestelmä joka erityisen tasaisen lämmönjakelun lisäksi tarjoaa nopean ja helpon puhdistuksen EasyCleanilla.

Jaa tämä viesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *