KAASUGRILLIT

LANDMANN Kaasugrillit

Astu Premium-luokkaan

Avalon-sarja

Avalonin 10-vuotinen menestystarina jatkuu

Kun ensimmäiset Avalonit tulivat markkinoille kymmenen vuotta sitten, näiden premium-kaasugrillien suorituskyvyn ansiosta ne tekivät heti vaikutuksen. Tuotekehitys on jatkunut. Korkealaatuisia materiaaleja, kuten ruostumaton teräslaatu 304, uusi muotoilu ja ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten patentoitu PTS+ ® järjestelmä optimaaliseen lämmönjakeluun ja helppo puhdistus ovat viimeisimmän Avalon-sukupolven tärkein ominaisuus.

Triton-sarja

Premium-luokan esittely

Tarkka lämmönsäätö ja lämmönjako ovat PTS-järjestelmän ansiota - tämä on vain yksi ominaisuuksista mikä tekee Triton-valikoimistamme niin suositun grilliharrastajien keskuudessa. Triton on täydellinen valinta Premium-kaasugrillin ensiostajalle. Viimeisin Triton-standardi: mahdollisimman monet mallit on varustettu sivukeittimellä.

Miton-sarja

Palkittu kaasugrillisarja

Voittoisa grillisarja! Miton-sarjallemme on myönnetty saksalaisen Der Griller -lehden 'testin paras' -titteli. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli tarjoaa kaiken mitä grillauksen aloittelija tarvitsee tullakseen ammattilaiseksi.

Ardor-sarja

Paras ulkokeittiöiden luokassa

Tämä LANDMANNin valmistama kaasugrilli on täydellinen valinta BBQn-ystäville: korkealaatuinen ulkokeittiö. Tyylikäs malli täyttää laadun, suunnittelun ja toiminnallisuuden vaatimukset.

Rexon-sarja

PARAS kaasugrilli budgettisi sisällä

Rexon-sarja on varustettu tehokkaalla PTS lämmönjakelujärjestelmällä mikä tekee siitä erinomaisen perus kaasugrillin. Kaikista malleista löytyy myös sivupolttimet.