LANDMANN National Hardware Showissa 2019 - Las Vegas, NV

LANDMANN National Hardware Showissa 2019 - Las Vegas, NV

Lähes 75 vuotta National Hardware Show on palvellut laitteisto- ja kodintekniikkateollisuutta. Vuoden 2018 aikana Las Vegasin vuotuisessa tapahtumassa oli läsnä yli 20 000 osanottajaa ja 2800 näytteilleasettajaa. Lämpötila oli kuuma ulkona höyryssä 99 astetta Fahrenheit koko viikon ajan. Kuitenkin se oli kuumempi sisällä meidän booth kanssa kaikki jännitystä ja innostusta uusien LANDMANN tuotteiden.

LANDMANN esitteli tuotteitamme 900 neliön jalkaamme "Your World of BBQ". Korostimme kaikkia uusia 2018-globaaleja tuotteita, kuten lippulaivaa Avalon-kaasugrillit, Vinson-offset ja pystysuorat tupakoitsijat sekä monipuoliset Panteran kannettavat grillit. Lisäksi tänä vuonna esittelemme ainutlaatuisen erikoiskanavan, joka tarjoaa Ardor-grillit, saaret ja saari-tarvikkeet. Asiakkaamme rakastivat kaikkien uusien LANDMANN-tuotteiden laadukkaita ja innovatiivisia ominaisuuksia.

Patentoitu PTS + -keittosysteemi sai hyvin vastaan ​​erittäin tasaisen ruoanvalmistuksen, erinomaisen korkean lämpötilan ja alhaisen lämpötilan säätöjen sekä helposti puhdistettujen tulipesä- ja ruoanlaittopintojen avulla. Tämä järjestelmä tekee grillaamisen helpoksi ja tekee uutuustuotteita asiantuntijoiksi. Easy Clean -ominaisuudet ovat ilo käyttää ja tekee prosessista tuulen.

Jaa tämä viesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *