Pellet Kettle

749,00 

Sis. Alv.
 • Sähkökäyttöinen pellettipoltin 220-240v
 • 11 eri lämpötilavaihtoehtoa porrastetusti 71 °C -260 °C
 • Integroitu lämpötila-anturi ja lihamittari
 • Automaattinen pellettien syöttöaukko joka ohjaa kypsennysprosessia
 • Iso pellettisäiliö, 4 litraa
 • Emaloitu iso grillausritilä, halk. 58 cm
 • Alaslaskettava sivutaso
 • Kannen kahva rosteria
 • Irrotettava rasvapelti ja grillin alla rasvakulho kauhalla
 • Savupiipussa vetoaukon säätömahdollisuus
 • Grillin materiaali vasaralakattua metallia
 • 4 pyörää joista 2 lukittavia

 

Varastossa

Tuotekuvaus

Pellettigrilli on helpoin tapa grillata ja savustaa ja tulos on aina erittäin maukas. Landmannin pellettigrilli on toimintavarma ja varsin helppokäyttöinen. Grillin digitaalisesta ohjauspaneelista säädät helposti oikean lämpötilan ja grillin lämmitysjärjestelmä pitää huolen lopusta eli huolehtii grilliin syötettävien pelletien määrästä. Grillissä on puhallin jonka tehtävänä on syöttää ilmaa polttimolle jolloin palaminen on tehokasta ja tasaista. Selkeästä LED-näytöstä voit tarkkailla grillin lämpötilaa. Näytön alla on paikka lihamittarin-anturille (sisältyy toimitukseen).

Polttoaineena käytetään aina grillauspellettejä. Lämmön lisäksi pelleteistä saadaan sopivasti savun aromia valmistettaviin ruokiin.

Kun et käytä grilliäsi, peitä se suojahupulla pidentääksesi grillin ikää. Suositeltava suojahuppu on – 15705 tai 14343. Tarvitset siis myös pelletit ja ne toimitetaan 9 kg:n säkeissä – 16320 Hickory pelletit.

Tarkat säädöt, monipuolinen käyttö

Pellettigrillin digitaalisesta ohjauspaneelista säädät helposti oikean lämpötilan ja grillin järjestelmä pitää huolen lopusta, eli huolehtii grilliin syötettävien pellettien määrästä. Ohjauspaneelissa on 11 eri lämpötilavaihtoehtoa porrastetusti välillä 71-260 °C. Voit grillata sekä suoralla että epäsuoralla grillaustavalla. Tämä grilli on aina valmis grillaamiseen!

Pellettigrilli vs. hiili- kaasugrilli

Pellettigrilli polttaa puusta valmistettuja pellettejä jolloin grillatessasi sillä sekä paistat että maustat samanaikaisesti. Grillillä on huomattavasti helpompi grillata tasaisella lämpötilalla ja sen puhtaanapito on vaivattomampaa kuin hiili- tai kaasugrillin. Pellettigrilli tarjoaa sekä makua että grillausmukavuutta!

Kuinka se toimii

Kytke grillin pistorasia seinään ja lisää tarvitsemasi määrä pellettejä niille varattuun säiliöön. Säädä grillin digitaalisesta lämpömittarista haluamasi lämpötila. Grillin lämmitysjärjestelmä sytyttää pelletit ja huolehtii niiden oikeasta määrästä jotta valitsemasi lämpötila pysyy koko grillauksen ajan. Laita lihamittari kiinni valmistamaasi lihaan, paina ohjauspaneelin Probe Temp-painiketta ja lihan lämpötila näkyy näytössä. Muita toimintoja ovat syöttö- ja ohitusmoodit. Kun lihamittari on saavuttanut valitsemasi lämpötilan, varmista vielä lihan kypsyysaste ja grillaus on valmis. Automaattinen sammutustila varmistaa että grilli on taas valmiina seuraavaa grillausta varten. Grillin puhallin polttaa noin seitsemässä minuutissa pois kaikki tulikammiossa olevat pelletit ja jäähdyttää samalla grillin. Ja grilli on taas valmis käyttöön!

Ainutlaatuinen. Erilainen. Parempi.

Yksi tärkeimmistä LANDMANN Pellettigrillin ominaisuuksista on sen muoto. Se on täysin erilainen kuin muut markkinoilla olevat grillit / savustimet. Grillin muoto ja sen takana oleva säiliö on tilaa säästävä ja merkittävä etu verrattuna markkinoilla oleviin tynnyrigrilleihin. Pellettigrilli vie minimitilaa kannella, mutta on silti täysin toimiva grilli/savustin, jonka läpimitta on 58 cm.

Tekniset ominaisuudet

Shipping

Paino41 kg
Pituus84 cm
Leveys97 cm
Korkeus115 cm