MADE TO LAST

Laget For Å Prestere: Avalons 10-års suksesshistorie

Med mer enn 10 års excellense fortsetter LANDMANNs prisbelønte serie Avalon å overskride forventningene for både entusiaster og kritikere. Den bransjeledende Avalon-serien har en enestående kvalitet med en livstidsgaranti* og er utstyrt med vårt patenterte varmesystem PTS+® (Precision Temperature System). Avalon er en meget eksklusiv grill som karakteriseres av mange års holdbarhet og grillglede.

Les mer om Avalon
Les mer om varmesystemet PTS + ®

Tradisjonen fortsetter

De siste 50+ årene har LANDMANN ® , Europas første grillvaremerke, stått som en ledende Europeisk produsent av kvalitative gass- og kullgriller, barbecue smokers og grilltilbehør. Det familieeide firmaet LANDMANN ® har sine røtter i Tyskland. I 5 tiår har det vokst til å bli et velkjent varemerke med et stort fotspor på det internasjonale markedet.

Finn en forhandler

Finn LANDMANN ® reservedeler

Finn en manual

Vanlige spørsmål

MADE TO IMPRESS.

Genialitet på sitt beste

LANDMANN® Pellet Kettle er en grill som imponerer i både utseende, holdbarhet og ikke minst smaken som den gir maten. Enten du er interessert i røyking eller klassisk grilling, så er den prisbelønte Pellet Kettle grillen for deg som vil få fram alle gode smaker. En allsidig grill som vil sjarmere både familie og venner i dine omgivelser.

SE VÅR PRISBELØNTE "PELLET KETTLE" HER!

MADE TO INSPIRE

En grill skal inspirere deg og bidra til en hyggelig stund. LANDMANN® BBQ Collections er laget for å ta din grilling og smoking-opplevelse til nye høyder. Hver enkelt samling er gjort for å inspirere mennesker til å omgås og nyte god mat ved alle tilfeller.

Nå introduserer vi PTS+®

Et varmesystem som er laget for å optimere varmefordelingen

Noen av de største klagerne om gassgrill er ujevn oppvarming, for mange oppblåsninger og det faktum at de er vanskelige å rengjøre. LANDMANN har hørt deg høyt og tydelig. Vi har brukt tid på å perfeksjonere et matlagingssystem designet for å løse disse problemene. Vårt nye, patentanmeldte matlagingssystem er enkelt i design, lett å vedlikeholde og fremfor alt fungerer det briljant. Vi presenterer vårt Precision Temperature System pluss enkel rengjøring (PTS +®)

MADE TO WORK.

The Ardor By LANDMANN®

Når grillen virker så hard som vår, gjør du det ikke. Ønsker å bygge din egen utendørs® kjøkken? Prøv Ardoren av LANDMANN.

null

Smarriga resept

There is nothing that interfaces people and cultures as good as good food. Vi på LANDMANN® har derfor satt sammen noen av våre beste oppskrifter for grillet, smakt og bryttet kjøtt sammen med ypperlige sider for din kulinariske smakopplevelse. Klikk her

null

Vi har fått deg dekket

LANDMANN® griller og grillrøyker er tilverkade for å elskes. Om du elsker noe så behandler og beskytter deg det. Derfor har vi fremstilt beskyttelsesvarmer for hver enkelt grill og grillrøyker som er inkludert i vårt sortiment. Pass på å beskytte dine dyrbara produkter ordentlig og fremfor alt riktig, LANDMANNs måte. Klikk her

null

LANDMANN® Blogg - nyheter, arrangementer og tips

Visit our blog for news, press releases, events, and much more related to LANDMANN®. Klikk her

MADE TO LOVE

Grillelskere og entusiaster over hele verden med en lidenskap for grilling kan nå dele sin glede. LANDMANN® produserer Gass- og Kullgriller og en hel del andre grillprodukter for deg å nyte. Se hvorfor mennesker over hele verden elsker sine produkter fra LANDMANN®.

Del din grillstund med oss ved å bruke #LandmannMade på Instagram eller Twitter.

[the_grid name = "landmann-insta"]