BLACK WEEK!

Nå har vi kampanjetilbud på utvalgte produkter og 25% rabatt på alt tilbehør med koden «BW25»!

KJØP NÅ!

Made to bring people together.

MADE TO LAST

Laget For Å Prestere: Avalons 10 år med suksess

Med mer enn 10 års fremgang fortsetter LANDMANNs prisbelønte serie Avalon å overgå forventningene både for entusiaster og kritikere. Den bransjeledende Avalon-serien har en enestående kvalitet med ett 10 års garantiprogram* og er utstyrt med vårt patenterte varmesystem PTS+ (Precision Temperature System). Avalon er en meget eksklusiv grill som gir mange års holdbarhet og grillglede.

 

Tradisjonen fortsetter

De siste 50+ årene har LANDMANN®, Europas første grillvaremerke, stått som en ledende Europeisk produsent av gass- og kullgriller, røykovner og grilltilbehør av høy kvalitet. Det familieeide firmaet LANDMANN® har sine røtter i Tyskland. I 5 tiår har det vokst til å bli et velkjent varemerke med et stort avtrykk på det internasjonale markedet.

 

Les mer

MADE TO IMPRESS.

Genialitet på sitt beste

LANDMANN® Pellet Kettle er en grill som imponerer i både utseende, holdbarhet og ikke minst smaken som den gir maten. Enten du er interessert i røyking eller klassisk grilling, så er den prisbelønte Pellet Kettle grillen for deg som vil få fram alle de gode smaker. En allsidig grill som vil sjarmere både familie og venner i dine omgivelser.

SE VÅR PRISBELØNTE «PELLET KETTLE» HER!

 

Les mer

Nå introduserer vi PTS+

Et varmesystem som er laget for å optimere varmefordelingen

Noen av de største utfordringene en gassgrill har er ujevn varmefordeling, for mange stikkflammer oppstår og det faktum at de er vanskelige å rengjøre. LANDMANN har hørt deg høyt og tydelig. Vi har brukt tid på å perfeksjonere et matlagingssystem designet for å løse disse problemene. Vårt nye, patentsøkte matlagingssystem er enkelt i design, lett å vedlikeholde og fremfor alt fungerer det briljant. Vi presenterer vårt Precision Temperature System Plus enkel rengjøring (PTS+).

 

Les mer

MADE TO WORK.

The Ardor By LANDMANN®

Vurderer du å bygge din egen utendørs kjøkken? Prøv Ardor by LANDMANN® den tilbyr en morderne og ferdig løsning av høyeste kvalitet.

 

Kjøp nå

The Next Generation of BBQ Innovation

2019 er oppvarming med LANDMANN® 800 Grill. Dette fantastiske nye tilbudet når 800ºC i løpet av kort tid, og dermed navnet LM800. Vi er veldig glade for å presentere dette produktet til deg, tilgjengelig i januar 2019.


Mer

The Next Generation of BBQ Innovation

LANDMANNs® Nye smarttermometer lar deg ha kontroll på matens kjernetemperatur fra der du befinner deg i huset ved hjelp av Bluetooth-teknikk. Koble av i ro og mak og bli oppdatert via din mobile enhet når maten du lager har det perfekte resultat.


Mer