Made to bring people together.

MADE TO LAST

Laget For Å Prestere: Avalons 10-års suksesshistorie

Med mer enn 10 års excellense fortsetter LANDMANNs prisbelønte serie Avalon å overskride forventningene for både entusiaster og kritikere. Den bransjeledende Avalon-serien har en enestående kvalitet med en livstidsgaranti* og er utstyrt med vårt patenterte varmesystem PTS+ (Precision Temperature System). Avalon er en meget eksklusiv grill som karakteriseres av mange års holdbarhet og grillglede.

 

Tradisjonen fortsetter

De siste 50+ årene har LANDMANN ® , Europas første grillvaremerke, stått som en ledende Europeisk produsent av kvalitative gass- og kullgriller, barbecue smokers og grilltilbehør. Det familieeide firmaet LANDMANN ® har sine røtter i Tyskland. I 5 tiår har det vokst til å bli et velkjent varemerke med et stort fotspor på det internasjonale markedet.

 

Les mer

MADE TO IMPRESS.

Genialitet på sitt beste

LANDMANN® Pellet Kettle er en grill som imponerer i både utseende, holdbarhet og ikke minst smaken som den gir maten. Enten du er interessert i røyking eller klassisk grilling, så er den prisbelønte Pellet Kettle grillen for deg som vil få fram alle gode smaker. En allsidig grill som vil sjarmere både familie og venner i dine omgivelser.

SE VÅR PRISBELØNTE «PELLET KETTLE» HER!

 

Les mer

 

                     

Nå introduserer vi PTS+

Et varmesystem som er laget for å optimere varmefordelingen

Noen av de største klagerne om gassgrill er ujevn oppvarming, for mange oppblåsninger og det faktum at de er vanskelige å rengjøre. LANDMANN har hørt deg høyt og tydelig. Vi har brukt tid på å perfeksjonere et matlagingssystem designet for å løse disse problemene. Vårt nye, patentanmeldte matlagingssystem er enkelt i design, lett å vedlikeholde og fremfor alt fungerer det briljant. Vi presenterer vårt Precision Temperature System pluss enkel rengjøring (PTS+)

 

Les mer

MADE TO WORK.

The Ardor By LANDMANN®

Når grillen virker så hard som vår, gjør du det ikke. Ønsker å bygge din egen utendørs® kjøkken? Prøv Ardoren av LANDMANN.

 

Kjøp nå

The Next Generation of BBQ Innovation

2019 er oppvarming med LANDMANN® 800 Grill. Dette fantastiske nye tilbudet når 800ºC i løpet av kort tid, og dermed navnet LM800. Vi er veldig glade for å presentere dette produktet til deg, tilgjengelig i januar 2019.


Mer

The Next Generation of BBQ Innovation

LANDMANNs® Nye smarttermometer lar deg ha kontroll på matens kjernetemperatur fra der du befinner deg i huset ved hjelp av Bluetooth-teknikk. Koble av i ro og mak og bli oppdatert via din mobile enhet når maten du lager har det perfekte resultat.


Mer