Ardor - laget av LANDMANN

Ardor - laget av LANDMANN

Terrasse og hage har lenge siden blitt den komfortable uteserveringen. Et økende antall mennesker også nyte luksusen av matlaging og grilling ute, stilig og hyggelig. For denne trenden har LANDMANN utviklet et eksklusivt utekjøkken som tilfredsstiller de høyeste kravene når det gjelder materiale, design og funksjonalitet.

Ardor av LANDMANN er et utendørs kjøkken system av premiumklassen, som fungerer i henhold til det modulære prinsippet og gir rikelig med muligheter for individuelle løsninger. I tillegg til den sentrale gassgrillstasjonen med fire rustfritt stål brennere pluss bakbrenner, inneholder de installerte elementene en separat sidebrenner for å forberede ytterligere retter, en skuffenhet, et dobbeltdørsett og en elektrisk spytte. LANDMANN tilbyr Ardor kjøkkenøya med integrert benkeplate. Alle som ønsker å innse ganske personlige ideer om hagerekjøkken, kan også bruke Ardors innebygde elementer i et tilpasset spesialtilpasset system av seg selv.

Den tyske merkevareprodusenten har valgt bare de beste materialene for det utmerkede Ardors utekjøkken. Dermed er dobbeltveggdeksel, frontpanel, grill, brennerdeksel, oppvarmingstativ, bord, dører og skap laget av 304 rustfritt stål. LANDMANN gir en garanti på opptil 20 år på Ardor Range.

Toppmodellen Ardor PTS+ 5.0 også som mobil gassgrill

Hjertet av utekjøkkenet, Ardor PTS+ 5.0 grillstasjon, tilbyr LANDMANN i tillegg til den innebygde varianten også som gassgrillbil. Den mobile høy ytelse grillen har samme grunnleggende utstyr som den innebygde stasjonen: fire uendelig variabel rustfritt stål brennere, infrarød bakbrenner, integrert Piezo tenning og oppvarming rack av rustfritt stål, suppleres med to sidebord og et grunnskap med to doble vegger dører. Begge Ardor-apparatene er allerede utstyrt med det nye PTS+ Cooking System som, i tillegg til en spesielt jevn varmefordeling, gir rask og enkel rengjøring med EasyClean.

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *