BLACK MONTH!

Just nu har vi kampanjerbjudanden på flera utvalda produkter.

KÖP NU!

Made to bring people together.

Avalon 6,1 gasolgrill integrerad termometer i locket

MADE TO LAST

Tillverkad för att prestera: Avalons 10-åriga framgång

Med mer än 10 års excellens fortsätter LANDMANNs prisbelönta serie Avalon att överträffa förväntningarna för både entusiaster och kritiker. Den branschledande Avalon-serien har en enastående kvalitet med ett 10 års garantiprogram* och är utrustad med vårt patenterade värmesystem PTS+ (Precision Temperature System). Avalon är en mycket exklusiv grill som präglas av många års hållbarhet och grill-glädje.

 

Traditionen fortsätter

De senaste 50 åren har LANDMANN®, Europas första grillvarumärke, bestått som en ledande europeisk tillverkare av kvalitativa gasol- och kolgrillar, barbecue smokers och grilltillbehör. Det familjeägda företaget LANDMANN® har sina rötter i Tyskland. Under 5 decennier har det vuxit till att bli ett välkänt varumärke med ett stort avtryck på den internationella marknaden.

 

Läs mer

 

MADE TO IMPRESS.

Genialitet när den är som bäst

LANDMANN® Pellet Kettle är en grill som imponerar i både utseende, hållbarhet och inte minst sagt smaken som den ger maten. Vare sig du är intresserad av rökning eller klassisk grillning så är den prisbelönta Pellet Kettle grillen för dig som vill få fram alla goda smaker. En mångsidig grill som lär charma både familj och vänner i din omgivning.

 

Läs mer

Pellet kettle barbecue smoker rund form

Nu introducerar vi PTS+

Ett värmesystem som är framtaget för att optimera värmefördelningen.

Några av de största klagomålen som en gasolgrill möter är ojämn värmefördelning, för många ”flare-ups” och det faktum att de är svåra att rengöra. Vi har därför tillbringat mycket tid till att utveckla ett värmesystem som är utformat för att lösa just dessa problem. Vårt nya patentsökta värmesystem är stilrent i design, enkelt att underhålla och framför allt fördelar det värmen optimalt över hela grillytan. Nu introducerar vi vårt Precision Temperature System plus Easy Cleaning (PTS+)

 

Läs mer

MADE TO WORK.

Ardor by LANDMANN®

Funderar du på att bygga ditt egna utekök som du alltid drömt om? Ardor by LANDMANN® erbjuder en modern och färdig lösning av allra högsta kvalitet.

 

Läs mer

Den nya generationens grillprodukter

År 2019 rivstartar vi med vår nyhet LANDMANN® 800, den kompakta minigrillen med utförande i rostfritt stål. Med dess otroliga värmekapacitet och stilrena design kan LM800 garantera många utsökta resultat. Tillgänglig fr.o.m. Janurari, 2019.


Mer

Den nya generationens grillprodukter

LANDMANNs® nya smarttermometer låter dig hålla koll på matens innertemperatur från vart du än befinner dig i huset med hjälp av bluetooth-teknik. Koppla av i lugn och ro och bli uppdaterad via din mobila enhet när maten du tillagar når det perfekta resultatet.

 


Mer