MADE TO LAST

Tillverkad för att prestera: Avalons 10-åriga framgång

Med mer än 10 års excellens fortsätter LANDMANNs prisbelönta serie Avalon att överträffa förväntningarna för både entusiaster och kritiker. Den branschledande Avalon-serien har en enastående kvalitet med ett 10 års garanti program* och är utrustad med vårt patenterade värmesystem PTS+® (Precision Temperature System). Avalon är en mycket exklusiv grill som präglas av många års hållbarhet och grill-glädje.

Läs mer om Avalon
Läs mer om värmesystemet PTS+®

Traditionen fortsätter

De senaste 50 åren har LANDMANN ® , Europas första grillvarumärke, bestått som en ledande europeisk tillverkare av kvalitativa gasol- och kolgrillar, barbecue smokers och grilltillbehör. Det familjeägda företaget LANDMANN ® har sina rötter i Tyskland. Under 5 decennier har det vuxit till att bli ett välkänt varumärke med ett stort avtryck på den internationella marknaden.

Hitta En Återförsäljare

Hitta LANDMANN® Reservdelar

Hitta En Manual

Vanliga Frågor

MADE TO IMPRESS

Genialitet när den är som bäst

LANDMANN® Pellet Kettle är en grill som imponerar i både utseende, hållbarhet och inte minst sagt smaken som den ger maten. Vare sig du är intresserad av rökning eller klassisk grillning så är den prisbelönta Pellet Kettle grillen för dig som vill få fram alla goda smaker. En mångsidig grill som lär charma både familj och vänner i din omgivning.

Se vår prisbelönta "Pellet Kettle" här!

MADE TO INSPIRE

En grill ska inspirera dig och bidra till en trevlig stund. LANDMANN® BBQ Collections är gjorda för att ta din grillning och smoking-upplevelse till nya nivåer. Varje enskild samling är gjord för att inspirera människor till att umgås och avnjuta god mat vid alla tillfällen.

Nu introducerar vi PTS+®

Ett värmesystem som är framtaget för att optimera värmefördelningen.

Några av de största klagomålen som en gasolgrill möter är ojämn värmefördelning, för många "flare-ups" och det faktum att de är svåra att rengöra. Vi har därför tillbringat mycket tid till att utveckla ett värmesystem som är utformat för att lösa just dessa problem. Vårt nya patentsökta värmesystem är stilrent i design, enkelt att underhålla och framför allt fördelar det värmen optimalt över hela grillytan. Nu introducerar vi vårt Precision Temperature System plus Easy Cleaning (PTS+®)

MADE TO WORK

Ardor by LANDMANN®

Funderar du på att bygga ditt egna utekök som du alltid drömt om? Ardor by LANDMANN® erbjuder en modern och färdig lösning av allra högsta kvalitet.

null

Smarriga recept

Det finns inget som sammanflätar människor och kulturer så bra som smarrig mat. Vi på LANDMANN® har därför satt ihop några av våra bästa recept för grillat, rökt och stekt kött tillsammans med utsökta sidorätter för en kulinarisk smakupplevelse.

null

Vi håller dig skyddad

LANDMANN® produkter är tillverkade för att älskas. Om du älskar något så vårdar- och skyddar du det, därför har vi tagit fram skyddshuvar för varje produkt som ingår i vårt sortiment. Se till att skydda dina produkter ordentligt och framförallt på rätt sätt, på LANDMANNs sätt.

null

LANDMANN® Blogg - nyheter, evenemang och tips

Besök gärna vår blogg för bland annat nyheter, pressmeddelanden, evenemang och mycket mer som berör LANDMANN®. Klicka här

MADE TO LOVE

Grillälskare och entusiaster över hela världen med en passion för grillning kan nu dela sin glädje. LANDMANN® tillverkar gasol- och kolgrillar och en hel del andra grillprodukter för att förgylla din vardag. Se varför människor över hela världen älskar sina produkter från LANDMANN®.

Dela din grillstund med oss genom att använda #LandmannMade på Instagram eller Twitter.

[the_grid name = "landmann-insta"]