Ardor – made by LANDMANN

 

 

Terrass och trädgård har sedan en längre tid tillbaks kommit till att bli vardagsrummet utan väggar och tak. Allt fler människor unnar sig också som oss andra i lyxen av att laga mat och grilla utomhus. För denna växande trend har LANDMANN utvecklat ett exklusivt utekök som uppfyller de högsta kraven vad gäller material, design och funktionalitet.

Ardor by LANDMANN är ett utekök av allra högsta kvalitet som fungerar enligt modul-principen och lämnar gott om utrymme för individuella lösningar. Denna färdiga lösning består av en central huvudenhet med 4 rostfria brännare- plus en bakre infraröd brännare, en separat sidobrännare för beredning av sidorätter och ett eldrivet rotisseri. Utöver det senast nämnda så är Ardor utrustad med ett lådsystem (3x lådor) samt ett rymligt skåp med två dörrar. Arbetsbänken som medföljer är tillverkad i ett tjockare kakel med ett två-färgat mönster. Nu kan även den som vill förverkliga personliga idéer använda Ardors olika komponenter efter egen anpassning.

Vid framtagandet av Ardor så har man endast valt de bästa materialen vid tillverkning. Det dubbelisolerade locket, frontpanelen, huvudenheten, flametamers, varmhållningsgaller, dörrar och skåp är alla tillverkade i ett syrafast rostfritt stål med benämning SS304. LANDMANN garanterar upp till 20 års garanti på Ardor.