Alla samlingar

LANDMANN BBQ Collections

Efter många års erfarenhet är LANDMANN medvetna om hur olika konsumenternas preferenser kan vara när det gäller smak, lyx och omgivning.

Medan vissa är angelägna om kulinariska upplevelser lägger andra tonvikt på de sociala aspekterna av grillning, och vissa förknippar även grillning med naturen och det härliga friluftslivet. Vi får heller inte glömma att våra kära stadsbor också njuter av att grilla.


BBQ LOVERS

BBQ Lovers: Kulinariska smaker

Dessa utomhus kockar är perfectionists som älskar bra grillmat. De uppskattar kulinarisk mångsidighet, mångfald och professionell utrustning. Dessa krävande konsumenter är öppna för innovativa produkter, premiumgrillar och speciella grilltillbehör från LANDMANN.

Family & Friends

Family & friends: oförglömliga grillstunder

Om du njuter av god frukost med familjen och vänner är det främsta målet, måste grillutrustningen självklart vara problemfri. LANDMANN har lätt att använda grillar och tillbehör för "sociala barbecuers". Dessa enheter levererar perfekta BBQ-resultat för njutning i små eller stora möten.

URBAN LIVING

Urban living: Smart grillning i stadsmiljö

Ingen grillar bara för att du bor i staden? LANDMANN har utformat lämplig grillutrustning även för små balkonger, t.ex. kompakta gasgrillar. Dessutom finns det många andra smarta lösningar för mobilgrill i en urbana miljö. Tack vare LANDMANN-produkterna är scenen inställd för grillglädje i staden!

Into The Wild

Into the wild: Härliga utflykter

Gå ut ur rutan, fly i det vilda. En utflykt till bergen, en fisketur eller en campinghelg erbjuder fina möjligheter till uteservering. LANDMANN erbjuder allt som behövs för ett äkta äventyr. Vi är en märkesproducent med en passion för autentisk grillning.