Ardor - Made by LANDMANN

Ardor - Made by LANDMANN

Terrass och trädgård har sedan länge blivit det bekväma utomhusrummet. Ett ökande antal människor njuter också av lyxen att laga mat och grilla utomhus, snyggt och roligt. För denna trend har LANDMANN utvecklat ett exklusivt utomhuskök som uppfyller de högsta kraven vad gäller material, design och funktionalitet.

Ardor av LANDMANN är ett utekökssystem av premiumklassen, som fungerar enligt modulprincipen och ger gott om utrymme för individuella lösningar. Förutom den centrala gasgrillstationen med fyra rostfria brännare plus bakbrännare, innehåller de installerade elementen en separat sidobrännare för att förbereda ytterligare rätter, en lådanhet, en dubbeldörr och en elektrisk spett. LANDMANN erbjuder Ardors köksö med integrerad bänkskiva. Den som vill uppleva ganska personliga idéer om trädgårdsrätter, kan även använda de inbyggda elementen Ardor i ett skräddarsydd skräddarsyddat system.

Den tyska varumärkesproducenten har valt endast de bästa materialen för det högklassiga Ardors utomhuskök. Således är dubbelväggigt lock, frontpanel, grill, brännkåpa, uppvärmningsställ, sidobord, dörrar och skåp alla gjorda med 304 grade rostfritt stål. LANDMANN ger en garanti på upp till 20 år på Ardor Range.

Toppmodellen Ardor PTS+ 5,0 också som mobil gasgrill

Hjärtat i utomhusköket, Ardor PTS+ 5.0 grillstation erbjuder LANDMANN förutom den inbyggda varianten även en gasgrillbil. Den mobila högpresterande grillen har samma grundläggande utrustning som den inbyggda stationen: fyra oändliga variabla rostfria brännare, infraröd bakbrännare, integrerad Piezo-tändning och rostfritt stål uppvärmningsställ kompletterat med två sidobord och ett bottenskåp med två dubbelväggiga dörrar. Båda Ardor-apparaterna är redan utrustade med det nya PTS-systemet patenteras internationellt+ Matlagningssystem som, förutom en särskilt jämn värmefördelning, ger snabb och enkel rengöring med EasyClean.

Dela det här inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *